Vishandel Rotterdam

Vishandel nabij Rotterdam

Indien u op zoek bent naar een gespecialiseerde viswinkel, bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u dan ook terecht voor gezond eten. Naar onze mening moeten er in de Nederlandse huishoudens vaker vis op tafel komen te staan. De trend “gezond” eten is dan ook iets wat steeds meer mensen gaan doen. Wanneer men gezonder gaat eten moet dit geen eenmalige actie zijn. Het moet een onderdeel worden van uw levensstijl. Bij Vishandel ‘t Haventje helpen wij u hier graag bij.

Vishandel RotterdamVerse vis van de beste kwaliteit

Dit is de belofte die wij aan u maken. Bij ons in de vishandel nabij Rotterdam is elke visliefhebber welkom. Wij hebben dan ook dagelijks de lekkerste verse producten gekoeld in onze schappen liggen. Indien u op zoekt bent naar iets speciaals, kunt u hier altijd navraag voor doen. Wij zullen dan kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ons staat een uitstekende service dan ook hoog in het vaandel. Ook voor advies staan wij altijd voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring in de vishandel, helpen wij u graag met uw keuze.

Voor een bruiloft of feest

Verder biedt Vishandel ‘t Haventje de klanten ook nog de service om feesten en partijen te voorzien van heerlijke visschotels, vissalades en hapjes schalen. Dus heeft u binnenkort een evenement? Vraag dan naar de mogelijkheden aan één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag tegemoet gaat. Wij hanteren een ruim assortiment dus er ziet voor ieder wat wils bij.

   Contact Opnemen