Vishandel Schiedam

Vishandel SchiedamVishandel ’t Haventje nabij Schiedam

Bij vishandel ’t Haventje nabij Schiedam bent u aan het juiste adres voor kwalitatief goede vis voor een scherpe prijs. Wij zijn een kleinere winkel met een passie voor vis. Hierdoor zijn wij elke keer weer in staat om de kwaliteit van onze vis te garanderen. Wij hebben een groot assortiment vis, u kunt bij ons terecht voor verse, gerookte en gefrituurde vis.

Ook voor advies over bereiding van de vis

De trend om gezonder te eten, speelt al jaren en ook wij vinden het heel erg belangrijk dat men gezond eet. Vis is heel gezond en het kan allerlei ziektes tegengaan. Wij vinden het dan ook belangrijk dat men regelmatig vis eet. Omdat onze winkel kleiner is, hebben wij de mogelijkheid om de klant goed te helpen en advies te geven. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd, waardoor wij niet alleen vis verkopen maar ook echt advies kunnen geven. Heeft u bijvoorbeeld vragen over lekkere recepten en bereidingen, kom gerust eens langs in onze winkel.

Wij zijn vijf dagen per week geopend

Vishandel ’t Haventje biedt u de mogelijkheid om te genieten van heerlijke verse vis. Dus bent u op zoek naar een visspecialist in deze omgeving? Kom gerust eens langs, wij zijn vijf dagen per week geopend. In onze winkel is ook een eetgelegenheid aanwezig waardoor het mogelijk is om ook heerlijk te genieten van een snack of lunch. Loop gewoon eens binnen voor een Nieuwe Hollandse Haring of krokante kibbeling. Tot ziens in Vishandel ’t Haventje nabij Schiedam.

   Contact Opnemen