Viswinkel Rotterdam

Maak kennis met onze viswinkel nabij Rotterdam

Wellicht dat u al eens in onze vishandel nabij Rotterdam bent geweest? In dat geval bent u al op de hoogte van ons ruime en verse assortiment in vis. Iedereen weet dat vis eten gezond is. Bij ons zorgen wij er dan ook voor dat het lekker is. Wij hebben, zoals gezegd, zeer veel keuze. Wat momenteel erg populair is onder de klanten zijn verse vissen als: zalm, mosselen, kreeft en zeebaars. Het is zeker de moeite waard om dit eens te komen proeven! Wanneer u zalm bijvoorbeeld heerlijk vindt, vraag naar vissoorten met een gelijke smaak. Wij zullen u dan helpen aan een lekker vers stuk vis.

Meerdere dingen waarvan u zeViswinkel Rotterdamker bent bij ons

Bij vishandel ’t Haventje nabij Rotterdam bent u altijd verzekerd van een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ondanks dat ons assortiment altijd vers is, bent u niet veel kwijt. Dit komt omdat wij onze klanten optimaal willen bedienen. Service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Elk product dat bij ons in de schappen ligt, wordt nauwkeurig geselecteerd. Dus bezoek onze winkel snel.

Welkom op de volgende dagen

Wanneer u van plan bent onze vishandel nabij Rotterdam te bezoeken, dan kan dat op de volgende dagen:

Dag Van Tot
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 18:00
Vrijdag 09:00 18:00
Zaterdag 09:00 17:00

Wat bij ons momenteel erg in trek is, is ons heerlijke Konings broodje. In de regio van Rotterdam is dit een echte lekkernij. Deze is dan verkrijgbaar met rucola sla en eiersalade. Heeft u zelf een bepaalde vissoort in gedachten? Informeer er dan naar bij een van onze medewerkers. Wij zullen kijken of deze leverbaar is.

   Contact Opnemen