Viswinkel Schiedam

Viswinkel SchiedamViswinkel ’t Haventje nabij Schiedam

Welkom op deze website van Viswinkel ’t Haventje nabij Schiedam. Viswinkel ’t Haventje staat al jaar en dag voor kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat onze klanten genieten van dagelijkse verse vis. Zoekt u heerlijke verse vis? Dan heten wij u van harte welkom in onze winkel aan de Dayer 10 te Vlaardingen. Viszaak ’t Haventje nabij Schiedam heeft een breed assortiment aan (dag) verse visproducten.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Viswinkel ’t Haventje is een visspecialist met een zeer ruim assortiment. U kunt bij ons terecht voor heel veel soorten verse, gefrituurde en gerookte vis. Wij zelf zijn ook echte visliefhebbers, daardoor bereiden wij onze vis met passie. Bij Viswinkel ’t Haventje bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige vis voor een scherpe prijs.  Wij proberen altijd onze vis zo scherp mogelijk te prijzen, vis is altijd redelijk prijzen en wij proberen onze vis voor iedereen toegankelijk te houden. Daarom komen wij regelmatig met verschillende acties.

Kom heerlijk genieten in onze winkel

Kom even heerlijk lunchen of snacken in onze winkel. In onze eetgelegenheid kunt u genieten van heerlijke krokante kibbeling, een Hollandse nieuwe haring en diverse broodjes vis en gebakken vis. In onze gezellige winkel is er voldoende plek om even heerlijk te genieten.

Wij zien u graag terug in onze winkel aan de Dayer 10 te Vlaardingen. Wij zijn vijf dagen per week geopend, van dinsdag tot en met zaterdag.

   Contact Opnemen