Viswinkel Vlaardingen


Heerlijke viswinkel in Vlaardingen

Viswinkel ’t Haventje in Vlaardingen is gevestigd op Dayer 10. Bij de Vishandel ’t Haventje vindt u pure kwaliteit, wij zijn uw visspecialist! Graag vertellen wij u meer over onze zaak, lees dus zeker even verder!

Vishandel ’t Haventje is gevestigd in het centrum van Vlaardingen. Als u van lekker en gezond eten houdt, dan zit u bij ons goed. Wij zijn een visspecialist waar u terecht kunt voor de lekkerste vis. U koopt bij ons verschillende soorten verse vis, zoals verse kabeljauw, zalm, mosselen, kreeft en zeebaars. In een gezonde levensstijl is een stukje vis niet meer weg te denken. Vishandel ’t Haventje heeft een ruime keuze aan verse vis, maar ook voor gefrituurde vis en sushi kunt u bij ons terecht.  

Kwaliteit

Bij ons koopt u de heerlijke vis, tegen de mooiste prijs. De kwaliteit van de vis is bij ons heel erg belangrijk, daardoor wordt de vis elke keer weer met zorg uitgekozen en gecontroleerd, zodat wij onze klanten nooit teleurstellen.

Viswinkel VlaardingenUitgebreid assortiment

Wij bieden een uitgebreid assortiment. U kunt bij ons terecht voor de heerlijkste visschotels voor bijvoorbeeld op de BBQ. Wanneer u een feestje geeft kunt bij ons ook terecht voor verschillende vissalades en hapjesschalen vol met de lekkerste vis. Daarnaast verkopen wij in de winkel ook broodjes met vis. U koopt bijvoorbeeld bij ons een heerlijk KONINGS BROODJE met zalm, rucola sla en eiersalade. U kunt bij ons ook regelmatig terecht voor heerlijke kant-en-klaar maaltijden, zoals paella. Wij bereiden alles met veel passie en liefde en dat proeft u!

Als u op zoek bent naar een goede viswinkel in Vlaardingen, bent u bij Vishandel ’t Haventje aan het juiste adres. Komt u gerust eens langs om een heerlijke Hollandse Nieuwe haring te proeven.

Wanneer geopend?

Dag Van Tot
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 18:00
Vrijdag 09:00 18:00
Zaterdag 09:00 17:00

   Contact Opnemen