Viszaak Vlaardingen

Viszaak ’t Haventje te Vlaardingen

Welkom op deze website van Viszaak ’t Haventje te Vlaardingen. Viszaak ’t Haventje is een visspecialist gevestigd in het centrum van Vlaardingen. In onze winkel kunt u de heerlijkste vis kopen. Jaar en dag staan wij al voor kwaliteit.  

Bij ons geldt het principe dat alleen de allerbeste kwaliteit goed genoeg is. Keer op keer wordt onze vis gecontroleerd en met alle aandacht en zorg gesorteerd. Wij willen alleen de allerbeste kwaliteit voor onze klanten. Bij bereiden onze vis met de uiterste zorg.   

Viszaak VlaardingenZeer uitgebreid assortiment

Viszaak ’t Haventje heeft een zeer uitgebreid assortiment. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke verse, gefrituurde en gerookte vis. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke visschotels, vissalades en hapjes schalen. Deze schalen zijn ideaal voor bijvoorbeeld feestjes. Wanneer u binnenkort een feestje geeft en u op zoek bent naar een cateringservice voor heerlijke vis gerechten en hapjes, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bereiden alles met de volle aandacht, liefde en passie. Bij ons is de cateringservice in goede handen, dankzij onze jarenlange ervaring. Wilt u gebruik maken van onze cateringservice? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze winkel.

Vijf dagen per week geopend

Viszaak ’t Haventje te Vlaardingen is vijf dagen per week geopend. Kom naar onze winkel voor een lekker krokante haring, een Hollandse Nieuw Haring of een goed stuk vis. Tot ziens, in onze winkel!   

   Contact Opnemen